Inloggen
NederlandsNederlands

100% natuurlijke huidverzorging en make-up van INIKA Organic x IBIZA fashion festival

100% natuurlijke huidverzorging en make-up van INIKA Organic x IBIZA fashion festival
Geplaatst op 12-7-2024 door content medewerker

Bij Biocareproducts.nl geloven we in de kracht van gecertificeerde 100% natuurlijke make-up duurzame luxe. Als leverancier van gecertificeerde 100% natuurlijke huidverzorging en make-up, streven wij naar een betere wereld. Trots op onze samenwerking met het IBIZA Fashion Festival, een evenement dat staat voor "make an impression, not an imprint."

Een fashionshow met een duurzame missie


Het IBIZA Fashion Festival werd in 2013 opgericht vanwege een tekort aan luxueuze, duurzame ‘resort wear’. Dit unieke evenement zet zich in voor bewustwording over de impact van fast fashion en draagt bij aan het plasticvrij maken van de stranden op Ibiza. De mode die hier wordt gepresenteerd, is gemaakt van hergebruikt, upcycled en organisch materiaal. Deze focus op duurzaamheid sluit naadloos aan bij de waarden van Biocare.

Een modeshow met duurzame luxe bad en strandmode


Tijdens het IBIZA Fashion Festival wordt een indrukwekkende modeshow gepresenteerd, waarbij duurzame luxe badmode centraal staat. Deze show toont de wereld dat het anders kan, te midden van de fast fashion die vaak op Ibiza aanwezig is. De prachtige, natuurlijke modellen die duurzame badmode dragen, inspireren toeschouwers en laten de schoonheid en veelzijdigheid van verantwoorde mode zien. Dit alles met make-up looks van INIKA Organic. Naast het presenteren van mode, nemen de organisatie actief deel aan het opruimen van de stranden. Dit initiatief, bekend als "Clean Up Days," benadrukt hun inzet voor een schonere planeet.

100% natuurlijke huidverzorging en make-up van INIKA Organic: Gezond voor mens en milieu


Net zoals het IBIZA Fashion Festival strijdt tegen de negatieve effecten van fast fashion, zet Biocare Products zich in tegen schadelijke ingrediënten en plastic in cosmetica. De 100% natuurlijke make-up producten van INIKA Organic zijn vrij van synthetische stoffen en microplastics. Door te kiezen voor INIKA Organic, onze partner in natuurlijke huidverzorging en make-up voor schoonheidssalons, kies je niet alleen voor je eigen gezondheid maar ook voor die van de planeet.


Innovatie en pionierschap duurzame fashion en 100% natuurlijke huidverzorging & make-up


Bij zowel het IBIZA Fashion Festival als Biocareproducts.nl durven we te pionieren. We streven naar innovatie en verbetering in onze producten en concepten. Deze gedeelde passie voor vooruitgang en duurzaamheid maakt onze samenwerking zo bijzonder. We willen beide een wereld creëren waarin luxe en verantwoordelijkheid hand in hand gaan.

Samenwerking voor een duurzamere wereld


Samenwerken is de sleutel tot succes. Bij Biocareproducts.nl geloven we dat we alleen door samen te werken een betere en duurzamere wereld kunnen bereiken. De samenwerking met het IBIZA Fashion Festival is een perfect voorbeeld van hoe twee organisaties elkaar kunnen versterken in hun missie om positieve verandering te brengen.

Een bewuste keuze voor 100% natuurlijke huidverzorging en make-up van INIKA Organic


Door bewust te kiezen voor de 100% natuurlijke make-up en huidverzorging van INIKA Organic, draag je bij aan een schonere en gezondere wereld. Wij bij Biocareproducts.nl en het IBIZA Fashion Festival nodigen schoonheidsspecialisten en salons uit om deze beweging te ondersteunen. Laten we samen zorgen voor een wereld waarin schoonheid geen schadelijke voetafdruk achterlaat.

Bent u op zoek naar 100% natuurlijke make-up en huidverzorging voor uw schoonheidssalon of webwinkel? Overweeg dan de producten van INIKA Organic en sluit u aan bij onze missie voor een duurzame toekomst. Samen kunnen we een indruk maken zonder een afdruk achter te laten.

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen